Fluke er en ledende global leverandør av profesjonelle elektroniske test- og måleinstrumenter. Med et rykte for overlegen kvalitet, nøyaktighet og pålitelighet har Fluke vært en pålitelig partner for industrielle fagfolk, teknikere og ingeniører i flere tiår. Fluke har et imponerende produktsortiment og Adeptor fører et stort antall produkter fra Fluke og vi har utstyr tilgjengelig for demonstrasjon.

Fluke Multimetre

  • Flukes multimeter er blant de mest pålitelige og allsidige i bransjen. Fra grunnleggende multimeter for hverdagslige målinger til avanserte enheter med funksjoner som trådløs tilkobling og termografi, dekker denne serien et bredt spekter av bruksområder.

Fluke Termografi

  • Termiske kameraer fra Fluke gir mulighet til å identifisere og diagnostisere termiske avvik på en enkel og nøyaktig måte. Disse verktøyene er uvurderlige for å oppdage overoppheting i elektriske systemer, feilsøking av mekaniske problemer og mer.

Fluke Akustisk kamera

  • Flukes akustiske kameraer er avanserte verktøy som konverterer lydbølger til visuelle bilder. Disse kameraene lar deg se lydkildene i sanntid og brukes til å identifisere lekkasjer, oppdage bygningsproblemer, utføre kvalitetskontroll og kartlegge støykilder.

Fluke strømtenger

  • Flukes strømtenger og strømmålere gir presise målinger av strøm og spenning i elektriske kretser. Fra klemmeformet design for enkel bruk til avanserte instrumenter med datafangstfunksjoner, hjelper denne serien fagfolk med å foreta nøyaktige elektriske målinger.