Fluke ii910 sonisk lekkasjekamera Finn lekkasjer, 2-100kHz, opptil 120 m

Fluke ii910 sonisk lekkasjekamera

Finn lekkasjer, 2-100kHz, opptil 120 m

Varenr: FLK-II910
Alt. varenr: #309040
275 110,00

Fluke ii910 akustisk presisjonskamera

Se video

Endelig en enkel metode for å detektere, lokalisere og analysere delutladninger med ett apparat

Er du lei av å bruke altfor mye tid på å detektere delutladninger? Vi introduserer det akustiske presisjonskameraet Fluke ii910 som er konstruert for å lokalisere del- og koronautladninger samt gass- og vakuumlekkasjer. Den banebrytende teknologien i ii910 akustisk kamera er et kostnadseffektivt, trygt, effektivt og komfortabelt apparat for team som inspiserer og vedlikeholder kraftdistribusjon og høyspentutstyr i industrien.

Den usynlige trusselen ... nå kan du se den.

Delutladninger er et alvorlig problem som team overvåker hver dag. Enten du skanner isolatorer, transformatorer, bryteranlegg eller høyspentlinjer, må du være sikker på at du oppdager problemer raskt og tidlig. Delutladninger som ikke oppdages, kan forårsake fullstendige strømbrudd, brann, eksplosjon eller død som følge av lysbuer. I tillegg til faren for omgivelser og menneskeliv dette utgjør, er de også svært kostbare. Utstyr som er ute av drift kan koste mange millioner per time, og studier har vist at strømbrudd på ett datasenter kan koste så mye som USD 8851 i minuttet. Energidepartementet i USA har også estimert at strømbrudd koster landet USD 150 milliarder årlig.

Nøkkelområder for skanning etter delutladninger

  • isolatorer
  • transformatorer
  • høyspentlinjer
  • bryteranlegg
  • stoppanordninger
  • samleskinner
  • høyspentspoler
  • avbrytere
  • kondensatorer

Gjør det raskt, gjør det trygt.

ii910 er alt-i-ett-verktøyet du har ventet på for å løse alle problemer med lekkasje og delutladning. Du får alt du trenger rett i hånden. Skann området eller omgivelsene raskt og få alle bildene/videoene du trenger med den enkle entasts opptaksfunksjonen og den store 7" LCD-berøringsskjermen. Du trenger ikke andre instrumenter eller annet utstyr. Uten besværlige sekundærkabler og -utstyr har du full bevegelsesfrihet og større fleksibilitet til å veksle mellom å lete etter og å reparere lekkasjer og delutladninger.

Fluke-sikkerhet du kan stole på, med ytelse du verdsetter

Fluke ii910 akustisk presisjonskamera er det perfekte verktøyet for energimontører, eltestingeniører og vedlikeholdsteam for strømnettet som konstant inspiserer og vedlikeholder utstyr for kraftdistribusjon og høyspentutstyr i industrien. ii910 gjør det raskt og enkelt å oppdage og finne delutladninger så du kan vedlikeholde høyspenningsutstyr og forhindre katastrofale hendelser. ii910 bruker SoundSight™-teknologi til å omdanne lydene den registrer til en visuell representasjon slik at du kan lokalisere problemområdene raskt. Det store frekvensområdet, 2–100 kHz, gjør ii910 velegnet til å detektere problemer raskt og legge til rette for tidlig vedlikehold.

Finn og fiks før det oppstår lysbuer.

Delutladninger kan forårsake mange alvorlige og kostbare problemer, fra katastrofal utstyrssvikt til dødelige lysbuer. Den eneste måten å forhindre dette på er å inspisere og vedlikeholde utstyret grundig. ii910 akustisk presisjonskamera er laget for å gjøre det raskere, enklere og mer komfortabelt å finne delutladninger. Det er slutt på tiden da du måtte gå med hodetelefoner og lytte etter svært svake lyder eller myse på en liten skjerm for å finne problemer. ii910 gir deg alt du trenger for å lokalisere problemer på avstand, uten kabler eller annet tilbehør som henger ned og hekter seg fast. Bare plukk den opp, slå den på, og begynn å lete etter problemer.

Sikkerheten du forventer, med det robuste produktet du stoler på.

Sikkerhet er det viktigste når du jobber med høyspentsutstyr, og her hos Fluke er sikkerhet det eneste som betyr noe. Alt annet er bare en bonus. ii910 akustisk presisjonskamera har en kombinasjon av spesifikke mikrofonposisjoner og en sofistikert algoritme som gjør at den kan oppdage del- og koronautladninger på 120 meters hold. Det betyr at du kan oppholde deg enda lenger unna enn det som er påkrevd, og likevel finne alle problemområder effektivt. ii910 har ingen eksterne kabler eller tilbehør som henger ned, så du unngår å hekte deg fast i utstyr under inspeksjonsrundene. Den akustiske bildeteknologien registrerer refleksjoner av lyder, så du trenger ikke engang å ha direkte siktlinje for å finne problemet. Det betyr at du kan finne delutladninger uten noensinne å måtte åpne et skap.

Finn problemet raskt og enkelt uten opplæring.

ii910 er virkelig utformet slik at alle kan bruke det med minimal eller ingen opplæring. Glem sertifiseringene, du trenger nemlig ingen for å bruke dette apparatet. Du trenger bare å slå på ii910, velge frekvensområde med et tastetrykk, eller la apparatet gjøre det for deg, så er det bare å begynne å skanne etter delutladninger eller lekkasjer. Når du finner et bekymringsverdig bilde av en lyd, kan du ta et videoopptak eller fotografi til senere bruk etter at du har lagt til en tekstmerknad. Hvis du vil ha mer informasjon om en bestemt lekkasje eller delutladning, kan du bytte til PDQ eller LeakQ.