Hawke International er en anerkjent og ledende produsent av produkter og løsninger innenfor eksplosjonsbeskyttelse og kabelgjennomføringer. Selskapet har et omfattende spekter av produkter som møter de høyeste standardene for sikkerhet og pålitelighet.

Med mer enn 60 års erfaring har Hawke International etablert seg som en pålitelig partner for olje- og gassindustrien, kjemiske anlegg, raffinerier, gruveindustrien og mange andre sektorer som krever beskyttelse mot eksplosjonsfarer. Deres innovative løsninger og kompromissløse kvalitetsstandarder har gjort dem til et førstevalg for selskaper over hele verden.

Hawke Internationals produktportefølje inkluderer et bredt utvalg av kabelgjennomføringer/nipler, overganger, tilbehør og connector som er designet for å hindre at farlige gasser, væsker og partikler trenger inn i elektriske kabler og utstyr. Disse produktene er utviklet med fokus på brukervennlighet, enkel installasjon og lang levetid, noe som gjør dem ideelle for krevende industrielle miljøer.

Selskapet er også kjent for sin ekspertise innen samsvar med internasjonale standarder og forskrifter. Hawke International har et dedikert team av ingeniører og tekniske eksperter som sikrer at alle deres produkter oppfyller de nødvendige kravene for å opprettholde en trygg arbeidsplass og beskytte mennesker og eiendeler.