Tektronix er verdensledende innen elektronisk test- og måleteknologi, og Adeptor er stolte av å tilby noen av de mest avanserte og pålitelige test og måle instrumentene på markedet. Selskapet har en lang historie med innovasjon og teknologisk utvikling, og har vært en avgjørende bidragsyter til utviklingen av elektronikkindustrien i flere tiår.

Med Tektronix sine produkter kan du som kunde være sikker på at du får nøyaktige og pålitelige resultater i dine tester og målinger. Tektronix er kjent for å tilby et bredt utvalg av oscilloskop, signalgeneratorer, spektrumanalysatorer med mer, som alle er spesialdesignet for å møte de mest krevende og komplekse testbehov. Dette brukes i en rekke applikasjoner som telekommunikasjon, halvlederproduksjon, medisinsk utstyr, utdanning og automotive.

I tillegg til produkter, tilbyr Tektronix også en rekke tjenester som kan hjelpe kundene med å få mest mulig ut av sine instrumenter. Dette inkluderer installasjon, kalibrering, reparasjon og vedlikehold, samt tilpassede opplæringsprogrammer og teknisk støtte. Adeptor er servicepartner for Tektronix i Norge og tilbyr reperasjoner, service og vedlikeholdsavtaler, samt kalibreringstjenester. Kontakt oss for å finne de beste løsningene for ditt behov.

Last ned Tektronix Keithley Mini Product Guide her.