Ex telefoner

Adeptor tilbyr både fastmonterte og mobile Ex-telefoner. Fra vår leverandør Ecom har vi den Android-baserte smart-telefonen Smart-Ex 03, som kommer i både Sone 1, Sone 2 og rugged-utgaver. Dette er et allsidig verktøy som gjør det mulig å bringe tjenester vi er vant med fra smart-telefoner i det daglige ut i eksplosjonsfarlige områder. Man kan ringe, sende sms og ta bilder, men også ta i bruk applikasjoner som til spesifikke bruksområder som for eksempel digitale sjekklister, Push-to-talk kommunikasjons-plattformer, videokommunikasjon eller arbeidstegninger for å nevne noe.

Telefonen kan gjøre alt dette ut av boksen, og kan også knyttes til tilbehør som gjør den enda bedre på enkelte oppgaver. For eksempel kan man knytte et SM1P02-Ex headsett til telefonen for å kunne kommunisere i støyende omgivelser, eller man kan koble til en Ident-Ex skanner hvis man skal utføre inspeksjoner ved hjelp av strekkoder/RFID-tags. Den har god batterikapasitet med levetid på ca 11 timer, og dersom man har delte enheter kan batteriet byttes ut og lades utenfor telefonen ved endt skift slik at man ikke har noe nedetid. Ønsker man en mer tradisjonell mobiltelefon kan vi også tilby Ex Handy 10, som har fysisk tastatur.

For fastmonterte telefoner kan vi tilby Auteldac-serien fra Gai-Tronics. Disse består i hovedsak av analoge Auteldac 5 og VoIP-baserte Auteldac 6, og kommer i flere varianter avhengig av behov. Disse kan også kobles til eksterne enheter som blinklys og ringere, og vi kan også tilby støyisolerende telefonbokser for de virkelig støyende omgivelsene.