Telekom

Adeptor tilbyr et bredt spekter av industrielt kommunikasjonsutstyr, inkludert analoge og VoIP-telefoner, intercom- og PAGA-systemer, høyttalere, beacons og mobilt utstyr som nettbrett, telefoner samt tilbehør til disse. Vi leverer alt fra industrielt rugged, til Ex Sone 1-sertifisert utstyr.

Våre partnere

For industri- og Ex-sertifiserte telefoner har vi kvalitetsprodusenten Gai-Tronics, som siden 1946 har satt industristandarden for holdbarhet og pålitelighet i sine kommunikasjonsløsninger.

Vi tilbyr intercom- og PAGA-systemer fra Federal Signal, og kan levere alt fra en enkelt høyttaler til  komplette systemer, både i og utenfor eksplosjonsfarlige områder.

Vår partner Ecom er kjent for å innføre moderne teknologi trygt i farlige områder, og gjennom dem kan vi tilby ATEX- og IECEx-sertifiserte nettbrett og smarttelefoner, samt tilbehørsutstyr som strekkodeskannere og termiske kameraer. Dette åpner for en rekke muligheter når det gjelder effektivisering av kommunikasjon, dataregistrering og inspeksjon i Ex-soner.