Test og måling

Adeptor tilbyr et av markedets største utvalg innen test og måleutstyr eller T&M som området også kalles. Vi representerer nøkkelleverandører innen alle våre områder, i tillegg til en del mindre aktører som supplerer der det er behov for bredere eller mer kompletterende produktutvalg.

Våre hovedområder er måleinstrumenter for måling av spenning, strøm, motstand og effekt, i tillegg til RF instrumenter, telekom test, antennetest, EMC test, PCB test, mikroelektronikk, datalogging og signalkilder for generering og strømforsyninger for laboratoriebenken og systemoppsett.

Termografi er et eget område hvor vi tilbyr et svært bredt produktutvalg for bruk i de fleste industrier, brann og redning, installasjon, overvåking og mye mer. Vi hår stor kompetanse på området og gir både veiledning og opplæring for kundene.

Våre hovedproduktområder innen test og måling er oscilloskop, multimetere, strømforsyninger, termokameraer, spektrumanalysatorer, feltstyrkemålere, generatorer, antenner og elektroinstrumenter for å nevne noen.

Vi har god teknisk kompetanse på områdene og søker teknisk støtte fra leverandørene der det er behov. I tillegg tilbyr vi service på alle produkter, serviceavtaler og kalibrering hos godkjente laboratorier. I tillegg tilbyr vi kurs innenfor noen områder som bl.a. EMC og annen opplæring fra leverandørene der det er ønskelig eller kreves.