Velg visning:
Du har valgt:

Schildknecht DATAEAGLE wireless

Schildknecht DATAEAGLE trådløse dataoverføringssystemer.

Schildknecht startet med utviklingen av DATAEAGLE trådløs dataoverføringssystemer allerede i 1993. Dette radiooverføringssystemet er modulbasert og består av i alt ca. 40 forskjellige typer enheter. Bussystemer som PROFIBUS og PROFIsafe, PROFINET, MODBUS, CANbus og Ethernet kan alle bruke dette systemet.

DATAEAGLE har flere forskjellige radiooverføringsteknologier. WLAN, Blåtann, DECT, og ZigBee blir brukt.

Blåtann er den teknologien som vi ofte anbefaler. Dette er en meget robust og pålitelig teknologi. Frekvensen som blir brukt er 2,4GHz, med frekvenshopping. Dette gjør derfor systemet meget motstandsdyktig mot interferens fra annet trådløst utstyr.

Radiooverføring gjennom DATAEAGLE åpner for at mobile enheter som f.eks. kraner, gondoler, roboter, osv. kan enkelt knyttes opp mot ett sentralt styresystem.

Tips: Om du kobler på en ProfiTrace eller COMbricks på det segmentet som ligger lengst fra master på en bus med radiooverføring så vil du ikke se all trafikk som går på master segmentet! Radioene overfører kun data til/fra de slaver som faktisk befinner seg på det adskilte segmentet. Dette er som det skal være, og en av faktorene som skiller disse radioene fra enklere radiooverføringer som kun overfører seriesignalene uten å behandle dem.