Avon MI-TIC-S-3 30Hz 3btn with IGNIS Engine, Full kit

Avon MI-TIC-S-3

30Hz 3btn with IGNIS Engine, Full kit

Varenr: MI-TIC-S-3

Argus® Mi-TIC S er verdens minste termiske kamera som har en storformatskjerm med høy oppløsning for avanserte brannslokkingsapplikasjoner. Kameraet gir et krystallklart bilde med et suverent dynamisk område: du kan tydelig se ekstremt høye temperaturer opp til 1100ºC (2000ºF) og samtidig se objekter med svært lave temperaturer, noe som er ideelt for søk etter havari.

Hver argus® Mi-TIC S leveres med en unik ladestasjon for stasjonær/i lastebil for dobbeltbruk som holder og lader både varmekameraet og et ekstra batteri på en sikker måte. Ladestasjonene kan kobles sammen, opptil maksimalt 6 enheter.

PERSONLIG
Argus® Mi-TIC S veier omtrent 830 g (29 oz) og er et lite format termisk kamera som enkelt og komfortabelt kan holdes i håndflaten. I motsetning til mange termiske kameraer, lar argus® Mi-TIC S-designen den brukes på flere måter – i hånden, inne i en lomme, klips utenfor en lomme, festes til en snor eller henges rundt halsen.

ENKEL
Med en tommelstyrt grønn av/på-knapp og suveren oppstartstid på 5 sekunder, er argus® Mi-TIC S enkel å bruke.

SIKKER
Bruken av litiumjernfosfatteknologi sikrer at argus® Mi-TIC S leverer opptil 5 timers batterilevetid over 1000-vis av sykluser. De er trygge på grunn av bruken av patentert nanophosphate®-teknologi.