FLUKE-1777 Fluke 1777 nettkvalitetsanalysator

FLUKE-1777

Fluke 1777 nettkvalitetsanalysator

Varenr: FLUKE-1777
124 270,00

Fluke 1770-serien trefase nettkvalitetsanalysatorer

Automatiske målinger, mer fleksibilitet og bedre feilsøking av nettkvalitet
Flukes 1770-serie trefase nettkvalitetsanalysatorer forenkler loggføring, feilsøking og analyse av nettkvalitet. 1770-serien er konstruert for å gjøre det raskere og enklere å utføre nettkvalitetsstudier, og har automatisk måling, ukomplisert brukergrensesnitt og oppsetting, førsteklasses spesifikasjoner og en forenklet rapporteringsplattform. Instrumentet kan også mates direkte fra målekretsen, det fjerner behovet for å finne en stikkontakt eller bruke en lang skjøteledning.

Med 1770-serien går du aldri glipp av kritiske nettkvalitetshendelser – fra raske transienter opp til 8 kV, harmoniske oversvingninger opp til 30 kHz, spenningsfall og -økninger, samt spennings-, strøm- og effektmålinger som gjør at du kan karakterisere elanlegget ditt.

Automatisk registrering av målinger

Enten du skal utføre en rask systemsjekk eller en detaljert nettkvalitetsstudie, er det viktig at dataene er konsistente. Flukes 1770-serie har et unikt system for automatisk registrering av målinger, som sørger for at du innhenter riktige data hver gang, mens du fortsatt har fleksibilitet til å velge og justere spesifikke parametre etter behov. Mer enn 500 nettkvalitetsparametre registreres som standard, og den veiledede oppsettingen gjør det enkelt å velge riktige parametre for anlegget du jobber med. Loggførte data kan vises, lastes ned og deles umiddelbart med Fluke Energy Analyze Plus, så du trenger aldri å vente til du har gjort ferdig en økt før du kan se gjennom eller analysere data.

Ultimat målepålitelighet

Flukes 1770-serie er to-i-ett-instrumenter som kombinerer feilsøkingsfunksjonaliteten i nettkvalitetsmålere med frittstående nettkvalitetsanalysatorers kraftige analyse- og loggeegenskaper i én brukervennlig, håndholdt enhet.

Funksjonen for nettkvalitetsmåling gir deg umiddelbar tilgang til sanntidsdata på skjermen når du er i felten, så du raskt kan identifisere potensielle problemer mens du feilsøker. Den detaljerte funksjonen for nettkvalitetslogging og -analyse forenkler gjennomføringen av nettkvalitetsstudier ved å veilede deg gjennom oppsettingsprosessen og sørge for at du registrerer riktige data hver eneste gang. Når du kombinerer disse målemodusene med en unik autokorrigeringsfunksjon for måleforbindelser, kan du være trygg på at du aldri må ta nye målinger for å dobbeltsjekke resultatet – selv om du ikke var sikker på hva du skulle se etter fra starten av.

Kraftig analyseprogramvare med rapporter som er enkle å opprette

Flukes nettkvalitetsanalysatorer i 1770-serien leveres som standard med den kraftige programvaren Fluke Energy Analyze Plus, utviklet for å eliminere ulempene i annen flerbruksprogramvare. Energy Analyze Plus hjelper deg med å vurdere nettkvalitetsdata med en gang og uten omfattende opplæring.

Med Energy Analyze Plus er det enklere enn noensinne å laste ned, analysere, spore og rapportere nettkvalitets- og energidata. Sammenlign resultater med historiske verdier raskt, kjør referansetester mot bransjestandarder, sammenhold måledata med lokale forhold og dann et mer komplett bilde av hva som skjer i hele anlegget, selv mens datainnhentingen fremdeles pågår. Energy Analyze Plus gir enhetlig støtte for Fluke 1730-, 1740- og 1770-serien energiloggere og nettkvalitetsanalysatorer.

  • oppsetting og nedlasting i verkstedet eller i felten med PC-programvare
  • enkel nedlasting av data med USB-minnepinne, wifi, LTE, kablet Ethernett eller USB-kabel
  • analyse av alle måledata for energiforbruk og nettkvalitetstilstand med automatisert rapportering
  • ettrykksrapportering for standardiserte rapporter i henhold til standarder som EN 50160, IEEE 519, GOST 33073 IEC 61000-2-2, eller dataeksport i PQDIF- eller NeQual-kompatibelt format eller CSV for bruk med tredjeparts programvare
  • avansert analyse med valg av hvilken som helst tilgjengelig loggført parameter og opprettelse av svært tilpassede visninger av målinger for avansert datakorrelasjon

Registrering av høyhastighets-spenningstransienter

Transienter påvirker ellers feilfrie systemer daglig, og potensialet deres til å skade utstyr kan ikke undervurderes. Enten det forekommer impulsive eller oscillerende transienter i utstyret ditt, kan resultatet være ødeleggende og forårsake problemer fra isolasjonssvikt til utstyrssvikt. Fluke 1775 og Fluke 1777 benytter avansert teknologi til å registrere transienter, for å hjelpe deg med sikker identifisering av høyhastighets spenningstransienter så du har de dataene du trenger for å stoppe dem. Fluke 1775 nettkvalitetsanalysator har en samplingsrate på 1 MHz for å fange opp raske transienter, mens Fluke 1777 nettkvalitetsanalysator har samplingsrate 20 MHz som kan registrere de raskeste transienter i stor detalj.

Fra tradisjonelle industrianlegg til anlegg for fornybar energi og til elektriske kjøretøy – vi har det du trenger

1770-serien fra Fluke ble utformet for å være trygg og enkel å bruke ved alle slags måleforhold. 1770-serien kan registrere alle nettkvalitetsvariabler i tillegg til høyhastighetskurver, høyhastighetstransienter og høyfrekvente oversvingninger, og alt dette kan vises umiddelbart på den store høyoppløsningsskjermen. Med den beste overspenningskategorien i klassen, CAT IV 600 V / CAT III 1000 V, kan disse analysatorene brukes på inntaksbokser og nedstrøms, og de kan måle både vekselstrøm og likestrøm samt oversvingninger opp til 30 kHz. Med 1770-serien kan du være sikker på at du registrerer alle dataene du trenger til å ta bedre vedlikeholdsavgjørelser, uansett hva jobben går ut på.

 Bruksområder

 1773

 1775

 1777

 energiundersøkelser og lasttesting

 oversvingningsundersøkelser

 stadig utløsning av sikringer

 nettkvalitetsundersøkelse, kraftverk

 påvisning av utstyrssvikt forårsaket av transienter

Samsvar med internasjonale standarder

1770-serien fra Fluke gir den førsteklasses nøyaktigheten du forventer av en av Flukes nettkvalitetsanalysatorer, og samsvarer med en fremtidig IEC 61000-4-30 klasse A versjon 3. I tillegg er 1770-serien konstruert for å tilfredsstille fremtidige krav i klasse A versjon 4 for å samsvare med EN 50160 og IEEE 519, så du er klar til å møte morgendagens krav til måling allerede i dag.

Jobb hvor, når og hvordan du selv ønsker

Ute i felten er aldri to dager like. Du trenger en nettkvalitetsanalysator som du kan ta med deg overalt og som gjør det du trenger når du er der ute. Flukes 1770-serie har et komplett utvalg av tilbehør og innebygde egenskaper som gjør det enklere å fullføre jobben. Den smale, ergonomiske utformingen med integrert håndreim gjør den enkel å holde, og den medfølgende opphengspakken gjør det lett å henge analysatoren trygt inne i et skap. Den integrerte strømforsyningen gjør at enheten kan drives direkte fra kretsen som måles, mens batteriet varer i 90 minutter, slik at du fortsatt kan få tilgang til og gå gjennom data, selv når den ikke er koblet til et strømførende anlegg.

Du kan raskt og enkelt overføre data til PC-en ved hjelp av USB C, USB A, Ethernet, Wi-Fi, eller mobilnettverk, avhengig av hva du trenger. Den interne GPS-modulen og en alternativ dobbeltisolert antenneskjøteledning lar deg tidssynkronisere data for mer nøyaktig feilsøking og analyse.

Beregning av grenser for overharmonisk strøm

Når du laster ned data fra en nettkvalitetsanalysator i Flukes 1770-serie, kan den medfølgende programvarepakken Energy Analyze Plus sammenligne statistiske måledata for overharmonisk spenning og strøm med ulike standarder som EN 50160 eller IEEE 519, for å vurdere om de overskrider grenseverdiene. Denne kraftfulle egenskapen for prediktivt vedlikehold gjør at overharmoniske strømmer kan observeres før det kommer til spenningsforvrengning. Dermed kan du forebygge uventet svikt eller situasjoner med manglende samsvar, og øke systemets driftstid. Den raske økningen av inverterbaserte laster og kraftproduksjon gjør det stadig viktigere å ha kontroll på overharmonisk strøm for å sikre stabil nettkvalitet og unngå driftstans.

Nye versjon 2.0 av fastvaren for Fluke 177X-serien analysatorer legger til noen nye egenskaper og generelle forbedringer av instrumentanalyse.
Disse omfatter følgende:

  • komplette / umiddelbart aktiverte instrumentenergimålinger (kWh)
  • støtte for FC-aktiverte Fluke-enheter
  • støtte for LTE-modul
  • instrumentskjermlås
  • tilgjengelig AC/DC-strømtangstøtte (BNC)

Denne fastvaren kan brukes til å oppdatere alle Fluke 177X-instrumenter. Enkelte egenskaper vil ikke aktiveres i Fluke 1773-instrumenter.