Avon MI-TIC-E-1_CAM

30hz 1btn with IGNIS Engine, Camera only

Varenr: MI-TIC-E-1_CAM
29601

Argus® Mi-TIC E er verdens minste høyoppløselige termiske kamera for bruk i brannslokking. Kameraet gir et krystallklart bilde med dynamisk område opp til 760 °C (1400 °F) og ser samtidig objekter med svært lave temperaturer, noe som er ideelt for personskadesøk.

Hver argus® Mi-TIC E leveres med en unik stasjonær og mobil ladestasjon for kontoret og lastebilen som oppbevarer og lader både termokameraet og et reservebatteri. Ladestasjonene kan kjedes sammen, opptil maksimalt 6 enheter.

Personlig
Med en vekt på ca. 750 g (26 oz) er argus® Mi-TIC E et småformat termisk kamera som enkelt og komfortabelt kan holdes i håndflaten. I motsetning til mange termiske kameraer, kan argus® Mi-TIC E brukes på flere måter – i hånden, i en lomme, i klippet utenfor en lomme, festet til en snor eller hengt rundt halsen.

Enkel
Med en tommelbetjent grønn på/av-knapp og suveren oppstartstid på 5 sekunder er argus® Mi-TIC E enkel å bruke.

Sikker
Mi-TIC E har Klasse I, divisjon 2 og Klasse II, divisjon 2 sertifiseringer for ikke-antennelighet. Bruk av litiumjernfosfatteknologi sikrer at argus® Mi-TIC E leverer over 3 timers batterilevetid med over 2000 ladesykluser. De er iboende sikre på grunn av bruk av patentert nanofosfat®-teknologi.

Produktinformasjon

Gruppe 1 Test og Måling
Gruppe 2 Røykdykkerkamera
Gruppe 3 Argus MI-TIC
Produsent Avon Protection PLC