Onboard weighing

Onboard weighing er også kjent som chassisveiing eller ombordveiing. De innebygde veiesystemene fra Outset lar deg enkelt veie kjøretøyet og last uten at du må bruke en ekstern vekt. Outset T1 lar deg også overvåke dekktrykk og temperatur på dekkene.

Last opp raskere og utnytt kapasiteten på vogntoget, lastebilen, hjullasteren eller dumperen. Unngå samtidig skader på kjøretøyet, farlig overlast og bøter. Onboard weighing bruker fjæringssystemet i kjøretøyet for å veie totalvekt og last.

Italienske Outset var en av de første selskapene i Europa som introduserte veiing ombord i ulike kjøretøy. Denne typen veiing er også kjent som onboard weighing, chassisveiing og innebygd veiesystem. Siden slutten av 1990-tallet har de utviklet avanserte, men lettbetjente instrumenter som optimaliserer lastingen innen varetransport, anleggsbransjen, bergverk, avfallshåndtering, landbruk, havner og skogbruk. Samtlige løsningene er utviklet i samarbeid med kundene ute i feltet.

For vogntog, semitrailere, lastebiler, hjullastere etc

LANX NEXT – er helt trådløs og gir nettovekt og bruttovekt på kjøretøyet i sanntid direkte på din Android- eller iOS-enhet. Forutsetter luftfjæring.

LANX WL – kontrollenheten for systemet monteres i førerhuset. Systemet gir sanntidsinfo om nettovekt, bruttovekt, akselvekt på henger og trekkvogn. Det er også mulighet for å stille inn alarm for overlast. Forutsetter luftfjæring.

LANX 2.0 – har samme egenskapene som LANX WL, men er enda mer nøyaktig. Dette systemet kan også brukes på mekanisk demping og blandet demping, ikke bare luftfjæring.

T1 Truck – er en helt nytt konspet for veiing ombord i kombinasjon med overvåkning av dekktrykk og temperatur. Sensorene som systemet benytter kan brukes på både luftfjæring, hydraulisk og mekanisk fjæring/bladfjærer. Alle data er lett tilgjengelige på en egen Android-enhet i førerhuset.

E.T. – er et enkelt og prisgunstig system for veiing ombord i hjullastere, dumpere og trucker.

Vision Evolution – er et svært moderne og brukervennlig innebygd veiesystem for hjullastere, dumpere, trukcer og gravemaskiner. Det er enkelt å montere og har en mengde ulike funksjoner, deriblant dataoverføring.

Brosjyre

Outset - Advanced Onboard Technology, brosjyre (6,43MB)