Velg visning:
Du har valgt:

Kabeltester/kabelsøker

For å finne kabler i bakken bruker man en kabelsøker. Ved å tilføre signal på kabelen vil en kunne følge kabelen med mottakeren. Da vil en være sikker hvor kabelen går og kan grave på rett sted. Der det er plastrør kan en bruke en sonde som gir et signal som en kan følge.

Vi fører kabelsøkere fra Amprobe. Amprobe er kjent for hastighet, pålitelighet og nøyaktighet. Enten du leter etter en ledning (tilkoblet eller uten strøm) i en vegg eller tak, eller ønsker å finne nedgravde ledninger/rør før du graver kan du stole på at Amprobe’en vil hjelpe deg med å få gjort jobben raskt.

Fluke’s elektriske ledningssporere/kabelsøkere er robuste, påliteligheten og nøyaktige. Alle Fluke’s ledningssporere er CAT IV 600 V, og er bygget med samme Fluke-kvalitet som våre andre verktøy. Enten du jobber med strømførende eller strømløse systemer kan du stole på Fluke sine ledningssporere.

Ved behov for å finne kabler i bakken, bak vegger/tak/gulv, enten det er til bolig, kommersielt eller industri så har Adeptor produkter for dette som får jobben gjort raskt og effektivt.