Adeptor AS er importør og distributør av industrielt nettverksutstyr og tilbyr produkter som switcher, trådløse aksesspunkt, brannmurer/routere, media konvertere og tidssynkroinseringsutstyr.

Vi har siden slutten av 90-tallet hjulpet bedrifter i Norge med nettverksutstyr til en rekke applikasjoner innen olje og gass, samferdsel, marine og landbasert industri.

 

Blant våre leverandører så finner vi markedsleder innen industrielle nettverk, Hirschmann. Her leverer vi alle produkter innen switcher, Routere/Brannmur, WLAN,  media konvertere med mer. Adeptor er norsk importør og sertifisert partner av Hirschmann.

 

Innen tids- og frekvenssynkronisering er vi norsk importør og sertifisert partner av Meinberg hvor vi tilbyr alt innen tids- og frekvensutstyr.

 

Våre leverandører er kjent for å lede an i teknologiutviklingen og benytter seg i stor grad av standardiserte protokoller, slik at utstyret snakker sammen med andre produkt i et nettverk. Vårt produktspekter er svært omfattende og har flere tusen produkter, noe som bidrar til at man finner produkt som er skalert til alle typer applikasjoner.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.