Hilscher NT 100-RE-CC netTAP 100 RT-Ethernet - CC-Link

Hilscher NT 100-RE-CC

netTAP 100 RT-Ethernet - CC-Link

Varenr: 1712140

Gateway Sanntids Ethernet til CC-Link Slave.

Integrerer et underordnet sanntids Ethernet nettverk i CC-Link.

  • Master for inntil  200 EtherCAT slaver, 128 PROFINET IO enheter, 64 EtherNet/IP adaptere, 511 Sercos slaver.
  • Overførings forsinkelse rundt 10ms.
  • Diagnose og konfigurasjon via USB.

netTAP 100 kobles til kommunikasjonsnettverk og fungerer som en gateway for sofistikerte konverteringer mellom én sanntids Ethernet-protokoll (2-porter) og én feltbussprotokoll eller én seriell automatiseringsprotokoll samt mellom to feltbussprotokoller samt mellom én feltbussprotokoll og en seriell automatiseringsprotokoll. Master-funksjonalitet er ubegrenset ( Lisens kreves ).

Et minnekortspor lar brukeren lagre fastvare og konfigurasjonsdata på et flyttbart SDkort. Ved problemer kan brukeren fortsette driften innen noen få sekunder ved å ta ut minnekortet fra netTAP 100 og koble det til en erstatningsenhet.

I tillegg til standardprotokoller, støtter netTAP 100 programmering av spesielle serielle protokoller med det Lua-baserte skriptspråket netSCRIPT. Et utviklingsmiljø med alle funksjoner (inkludert i leveransen) tillater komfortabel og rask programmering av enhver proprietær seriell protokoll samt forbehandling av I/O-data og videre prosessering under konverteringen til den sekundære I/O-protokollen.