Hilscher NL 50-MPI netLINK 50 Gateway Ethernet /MPI

Hilscher NL 50-MPI

netLINK 50 Gateway Ethernet /MPI

Varenr: 1701430

S7-200/300/400 Ethernet programmerings adapter.

S7 vedlikehold, programmering og visualisering fra MPI port til Ethernet.

  • Kosteffektivt alternativ til original S7 Ethernet CP.
  • Forbindelse gjennom en ledig PROFIBUS/MPI/PPI port.
  • Automatisk integrasjon av driver i ethvert S7 utviklings verktøy.
  • Enkel kobling mellom to PLSer som ikke har Ethernet porter.
  • Kobling av S7 kompatible MMI enheter via Ethernet.
  • Tilgang gjennom applikasjoner utviklet av kunde med f.eks. C++, C#.

Som direkte monterbare eller DIN-skinneenheter erstatter adapterne netLINK-MPI og netTAP-MPI dyre CP-kommunikasjonsprosessorer og tillater programmering, visualisering og styring av S7-200®, S7-300® eller S7-400® PLSer via Ethernet .

Den leverte driveren kan integreres som en programmeringsenhet (PG) i alle velkjente SIMATIC S7®-ingeniørverktøy som STEP7® eller TIA-portal. Enheten er satt opp med ingeniørverktøyet eller ved hjelp av konvensjonelle nettlesere via den innebygde webserveren.

Adapterne er egnet til å programmere eller endre S7-PLC-kontrollprogrammer og til å designe HMI-enheter med visualiseringsprogramvaren WinCC. Ethernet-protokollen "ISO på TCP" RFC1006 støtter koblingen av enhver tredjepart eller SIMATIC® visualiseringsstasjon med PLS. Når den er integrert i anlegget eller bedriftens nettverk og koblet til internett, er fjernvedlikehold og logging via en ruter på tvers av nettverksgrenser med standard TCP/IP-protokoll også mulig.

Organisert i et nettverk kan direkte kommunikasjon mellom to eller flere PLSer via Ethernet realiseres. PLS-er kan til og med kobles uten Ethernet-port. Fullt integrert PROFIBUS-diagnostikk og Master Class 2 DPV1-tjenester tillater komplett konfigurasjon og parameterisering av DP Slave-enhet i STEP7®.

Strøm leveres av en 24 V DC-kontakt. S7 PLS forsyner netLINK-MPI-kontakten direkte med strøm. Siden kontaktene til kontakten og stikkontakten er koblet med hverandre 1-til-1, tillater netLINK-MPI-kontakten problemfri drift av ytterligere enheter på samme MPI/DP-buss.