Hilscher NIC 50-DPS netIC PROFIBUS-DP-Slave

Hilscher NIC 50-DPS

netIC PROFIBUS-DP-Slave

Varenr: 1541420

Kommunikasjon for enkle slaveenheter uten egen vertsprosessor


  • Kompakt DIL-32 kommunikasjonsmodul for kostnadseffektive feltenheter
  • Vertsforbindelse med Modbus RTU via SPI eller UART
  • PROFIBUS DP Slave-grensesnitt inkludert busslogikk
  • Direkte I/O-dataforbindelse via et eksternt skiftregister
  • Ett design for alle nettverk på grunn av enhetlige grensesnitt

 

Slaveløsning for feltenheter med lav datagjennomstrømning


Enkle feltenheter som strekkodelesere, identifikasjonssystemer, ventilmanifolder eller I/O-blokker krever tilkobling til et feltbusssystem eller et sanntids Ethernet-system. Siden disse enhetene kun har lav datagjennomstrømning, bruker netIC en seriell tilkobling som UART og SPI som vertsgrensesnitt.

NetIC er en komplett enkeltbrikkemodul med de kompakte dimensjonene til en DIL-32 IC. NetIC er basert på nettverkskontrolleren netX og inneholder alle komponenter i en feltbuss eller et sanntids Ethernet-grensesnitt med en integrert 2-ports switch og hub. NetX-teknologien dekker hele spekteret av relevante feltbussystemer og sanntids Ethernet-systemer. Ved å laste inn en annen fastvare, kan én enkelt netIC brukes til flere kommunikasjonssystemer. Med enkle lese-skrive-kommandoer overføres nyttedata til applikasjonen via de ovennevnte serielle grensesnittene. Den mye brukte Modbus RTU-protokollen er implementert som en seriell protokoll.

Siden konvensjonelle skifteregistre kan styres som digitale I/O-komponenter via et synkront serielt grensesnitt, krever ikke enkle applikasjoner en vertsprosessor.

På grunn av Hilscher nettverkskontroller netX, gis 10 års leveringsgaranti.