Fluke TI300+ 9HZ Fluke Ti300+ termokamera 9Hz

Fluke TI300+ 9HZ

Fluke Ti300+ termokamera 9Hz

Varenr: FLK-TI300+ 9HZ
67 910,00

Fluke Ti300+ termokamera
Ledere for industrivedlikeholdsteam må en ha en unik kombinasjon av kommunikasjonsevner, bransjekunnskap og teknisk ekspertise. Implementering av standardprogram for arbeid og forebyggende vedlikehold er ikke bare bra for bedriften – det gir også teamet et felles mål om å holde anlegget i gang på en trygg og effektiv måte. Valg av riktige verktøy kan være av stor betydning for om denne typen programmer skal fungere.

Med Fluke Ti300+ kan teamene finne problemene før de oppstår. Det har oppløsningen og nøyaktigheten som trengs for å vise temperaturforskjeller og progressive varmeendringer over tid. Med LaserSharp™ autofokus sørger Ti300+ for fokuserte bilder – hver eneste gang. Med å trykke på én knapp kan du bruke den innebygde laseravstandsmåleren til å beregne og vise avstanden til det valgte motivet på kameraskjermen og ta et fokusert bildet. Det viktigste er at temperaturavlesningene fra fokuserte bilder vil være svært nøyaktige. Gjør det enkelt for teamet å ta tydelige bilder på en tryggere avstand fra utstyr i drift.

For å kunne se problemer på termografier, må du kjenne utstyret og forstå de små forskjellene mellom normale og unormale driftstemperaturer. Du må også føle deg trygg på at du klarer å ta nøyaktige termografier. Med Fluke Ti300+ termokamera med LaserSharp autofokus blir det mye enklere. Du trenger også et termokamera som er robust nok til å kunne ta IR-bilder av høy kvalitet, selv om det faller ned (fra inntil to meter).

Nøkkelfunksjoner

  • oppløsning 320 x 240
  • falltestet fra 2 meter
  • LaserSharp™ autofokus
  • manuell og automatisk fokus
  • Mål opp til 650 °C