PROFIBUS- og PROFINET-kurs

Adeptor AS er en ledende leverandør av industriell nettverksteknologi og driver godkjent kompetanse- og opplæringssenter for PROFIBUS og PROFINET. Vi driver kursvirksomhet, feilsøking og verifisering av PROFIBUS- og PROFINET-nettverk.

PROFIBUS og PROFINET kompetanse­senter

I tillegg til å være PROFIBUS og PROFINET kompetansesenter er automasjonsavdelingen hos Adeptor også PROFIBUS og PROFINET opplæringssenter godkjent av og tilknyttet PI (PROFIBUS og PROFINET International). Selv om vi har fokus på PROFIBUS og PROFINET er rett installasjonsteknikk og fokus på EMC-avkobling like viktig for all høyhastighet digital kommunikasjon. Ordtaket om at en kjede ikke er sterkere enn det svakeste ledd kan nesten ikke ha et bedre eksempel enn dette.

Kurs. Standard og tilpasset. Også bedriftsinterne

Mange problemer kan unngås og nedetid reduseres ved å oppdatere personell på ny teknologi. Adeptor tilbyr opplæring både som standardkurs og bedriftstilpassede intensivkurs. Internasjonalt standardiserte kurs kan kompletteres med et internasjonalt kompetansebevis utstedt av den lokale PROFIBUS- og PROFINET-organisasjonen. Kursene tar for seg:

Alle kursene kan tilpasses egne ønsker ved bedriftsinterne kurs.

For mer informasjon om kurs og tilgjengelighet ta kontakt med oss på sales@adeptor.no