Hilscher NFS-M8-QM-D2-N16 sensorEDGE - IO-Link til nettsky

Hilscher NFS-M8-QM-D2-N16

sensorEDGE - IO-Link til nettsky

Varenr: 1915230

Instant-IO-Link-løsning for fjernovervåking av sensordataene dine


SensorEDGE er Hilschers løsning for rask fjernovervåking av maskinene dine. Utstyrt med to netIOL-brikker (en IO-Link-hovedkontroller utviklet av Hilscher) og en sky-opplink, tillater sensorboksen ekstern dataovervåking og analyse av opptil åtte IO-Link-sensorer.

En strømforsyning og en internettforbindelse er alt sensorEDGE trenger. Et komplekst oppsett av PLS og feltbussystemet er ikke nødvendig.

Så snart sensorer er koblet til og autonomt konfigurert via IODD (fra en Internett-fildatabase), overfører sensorboksen data til skyen med 1 sekunds intervaller. Dataene kan visualiseres direkte i den tilhørende nettgrensen for nettskyen eller få tilgang til via en API fra en tredjepartsapplikasjon.

sensorEDGE er den ideelle løsningen for ettermontering av eksisterende anlegg som så langt har blitt kontrollert lokalt, men aldri fjernovervåket. Sensorboksen er kompatibel med alle IO-Link-sensorer, som opererer i henhold til protokollstandard IEC 61131-9, og kan dermed integreres med minimal innsats. Det IP67-klassifiserte kabinettet tåler de tøffeste forhold, noe som gjør det ideelt for installasjoner utenfor et koblingsskap nær maskinen din.