FLUKE-279FC/IFLEX Trådløst RMS termografimultimeter, iFlex

FLUKE-279FC/IFLEX

Trådløst RMS termografimultimeter, iFlex

Varenr: FLUKE-279FC/IFLEX
Alt. varenr: 8091925
13 130,00

Fluke 279 FC termo-multimeter med sann RMS med iFlex

Se det. Lagre det. Del det.

Fluke 279 FC termo-multimeter med sann RMS hjelper deg med å finne, reparere, validere og rapportere mange problemer i det elektriske systemet raskt, så du kan være sikker på at problemene er løst.

Finn problemene umiddelbart.
Termografi-multimetere er førstehånds feilsøkingsverktøy for elektrisk utstyr. De kan undersøke overopphetede punkter i høyspentutstyr og transformatorer og finne varmgang i sikringer, ledninger, isolatorer, kontakter, skjøter og brytere. Skanning med termokameraet til 279 FC avslører raskt, og på trygg avstand, mange elektriske problemer. Termo-multimeteret er en kombinasjon av to verktøy, som gjør jobben lettere og øker produktiviteten.

Utvidet funksjonalitet
Kompatibelt med iFlex® (en fleksibel strømtang) for å utvide målemulighetene og komme til trange steder som er vanskelige å nå, for strømmåling (opp til 2500 A AC). Den store LCD-fargeskjermen gjør visning av bilder og avlesninger enklere og tydeligere. Det oppladbare batteriet som varer i 10+ timer, gjør at du kan jobbe hele dagen under normale forhold.

Kommuniser resultatene
Med innebygd Fluke Connect® kan du overføre resultatene trådløst til en smarttelefon og spare tid på rapportering for å validere at jobben er fullført. Feilsøk bedre ved å få trendvisning og overvåking av målingene direkte på smarttelefonen din. Opprett og send rapporter på e-post direkte fra felten.