Fluke TI401-PRO 9HZ PRO termokamera; 640x480; 9HZ

Fluke TI401-PRO 9HZ

PRO termokamera; 640x480; 9HZ

Varenr: FLK-TI401-PRO 9HZ
98 790,00

Fluke Ti401 PRO termokamera

Føl deg tryggere på påliteligheten til de termografiske undersøkelsene dine og få raskere resultater enn noensinne. Fluke Ti401 PRO har oppløsning 640 x 480 og er så robust og brukervennlig som du forventer det fra Fluke, samtidig som du får skarpere og bedre bilder og mer nøyaktige temperaturmålinger. Det populære pistolgrepet muliggjør enhåndsbruk. Med LCD-skjermen på 3,5 tommer (liggende) mister du ikke problemene av syne. Strøm IR-data og fjernstyr kameraet ved hjelp av PC-programmet Fluke Connect.

Nøkkelfunksjoner

  • Fokuserte bilder i løpet av sekunder: LaserSharp™ Auto Focus bruker en innebygd laseravstandsmåler som beregner og viser avstanden til det valgte motivet og justerer fokuset umiddelbart.
  • Se små detaljer i bildet og oppdag uregelmessigheter raskere med oppløsning opp til 640 x 480
  • Se flere detaljer når du justerer nivået av infrarødt og synlig lys med patentert IR-Fusion™-teknologi
  • Administrer data, ta forskjellige målinger (mekanisk, elektrisk og termisk) og organiser dem etter utstyrsenhet med Fluke Connect™-programmet.
  • Simpelthen den beste optikken for å overføre energi og produsere termografier av høy kvalitet: Fluke bruker kun 100 % diamantdreide germaniumlinser med spesialbelegg.