Fluke PTI120 9HZ 400C Fluke PTi120 termokamera; 120x90; 9HZ

Fluke PTI120 9HZ 400C

Fluke PTi120 termokamera; 120x90; 9HZ

Varenr: FLK-PTI120 9HZ
Alt. varenr: 8091954
9 480,00

Fluke PTi120 termokamera i lommeformat

Bærbart termokamera for industriinspeksjoner
Vær på rett sted, til rett tid og med rett verktøy.

Desto større problemet er, jo raskere må du løse det. Med Flukes nye termokamera i lommeformat kan alle bidra til å minske nedetiden. Kameraet gir førstehjelp i form av enkel feilsøking. Det er bedre å forhindre problemer enn å fikse dem.

Det brukes på jobb fordi det gjør jobben.

Kameraet er så lite at du kan ha det med hver dag, du har det alltid for hånden. Det tåler søle og vann, og det tåler fall fra én meter. Nå har du forbedrede IR-inspeksjoner i lommen, du kan ta raske temperaturskanninger av elektrisk apparatur, maskineri og annet utstyr.

Lagre termografiene i de rette mappene automatisk.

Med Fluke Connect Asset Tagging slipper du kjedelig sortering og organisering av termografier. Du bare skanner utstyrets QR- eller strekkode, så blir termografiet og all dato- og tidsstemplet informasjon lagret i de forhåndsdefinerte mappene dine. Du kan sende alt via wi-fi eller laste det opp automatisk når du er koblet til et nettverk eller en datamaskin via USB. Det er på tide. Nå kan du lagre mer effektivt og finne og rapportere problemer før de blir problemer.

Få så stor andel infrarødt du ønsker, hver gang.

LCD-berøringsskjermen på 3,5" har IR-Fusion™: Du kan kombinere fotografi og termografi så det blir enklere å lokalisere problemer. Bare dra fingeren over skjermen for å justere innstillingen.