Guide Sensmart, T120H

Termisk kamera for feberscanning

Varenr: T120H
Guide Sensmart, T120H Termisk kamera for feberscanning

Guide T120H er et økonomisk og praktisk termisk kamera som kan dekker behovene til primær temperaturscreening. Med to intelligente temperaturscreeningsmodus er GUIDE T120H ikke bare egnet for fleksibel temperaturscreening, men kan også benyttes ved innganger og utganger på offentlige områder, noe som gjør det til et ideelt apparat for å forbedre effektiviteten til forebygging av epidemier og beskytte folkehelsen.

Singlemodus (0.7 – 0.9 m)
I sanntidsgrensesnittet kan man flytte det "oppdagede menneskelige ansiktet" fremover og bakover, til til sentruml av bildet. Trykk på "trigger-knappen" for å fryse bildet og vise temperaturen. Trykk på "trigger-knappen" igjen for å lagre bildet og gå tilbake til sanntidsgrensesnittet.

Hurtigmodus (0.6 – 1.2 m)
I sanntidsgrensesnittet spores makstemperaturen automatisk og når unormal temperatur oppdages, lagres bildet automatisk.

Bruksområder
Passer for rask temperaturscreening i fabrikker, skoler, kjøpesentre, på kontoret bygninger og andre offentlige steder for å kontrollere og redusere spredning av virus med febersymptom, for eksempel Novel Coronavirus/ COVID-19, Ebola, SARS og Zika.