Hilscher NT 151-RE-RE netTAP 151 RT Ethernet - RT Ethernet

Hilscher NT 151-RE-RE

netTAP 151 RT Ethernet - RT Ethernet

Varenr: 1722122

Gateway mellom to Sanntids Ethernet.

  • Fleksibel bruk ved nedlastbar firmware (PROFINET, EtherCAT, Ethernet/IP, Sercos, OpenModbus/TCP eller POWERLINK.
  • Universell enhet for overføring master/slave eller slave/slave.
  • Integrasjon og kobling mellom nettverk og nettverkssegmenter.
  • Sikkert skille mellom nettverkene gjennom et databuffer.
  • Bytte til erstatningsenhet skjer enkelt ved å flytte et SD minnekort.
  • Diagnose og konfigurasjon gjennom USB.

netTAP 151-gatewayen overfører I/O-data begge retninger mellom to industrielle sanntids Ethernet-nettverk. NetTAP 151 er den ideelle løsningen for anlegg med homogene og heterogene nettverk for å utveksle data på tvers av nettverksgrenser. Med mer enn 40 forskjellige kombinasjoner av protokollene PROFINET, EtherCAT, EtherNet/IP, POWERLINK, Sercos og Open Modbus/TCP, tilbyr netTAP 151 en løsning for enhver konvertering.

Integreringen som en enkel I/O-enhet i primærnettverket gjør omformeren kompatibel med enhver PLS. I det sekundære nettverket fungerer netTAP 151 som en I/O-enhet eller den styrer det underordnede nettverket som en bussmaster. Mengden av I/O-data kan konfigureres etter behov for enhver applikasjon. I/O-dataene til det primære nettverket kan kartlegges til de til det sekundære nettverket, og omvendt.

To Ethernet-kontrollere, hver koblet til to doble Ethernet-porter med en integrert svitsj, sørger for en sikker nettverksseparasjon. Stjerne-, ring- og inline-nettverkstopologier kan dermed realiseres uten ytterligere periferiutstyr. Begge kontrollerene jobber uavhengig av hverandre og utveksler kun I/O-data via en databuffer. Databehandlingstiden som oppnås er mindre enn 10 ms.

Enhetene kan bestilles med eller uten forhåndslastet fastvare og lisens. Bruk av enheter som ikke er forhåndslastet, reduserer lagringskostnadene. Etterfølgende lasting av fastvaren gjør enhetene fleksible for videre bruk. USB-kontakten tjener til å diagnostisere og sette i gang alle enheter uavhengig av nettverket.