Fluke TiS20+ infrarødt kamera 9Hz, 120 x 90 px, temp –20 til 150 °C

Fluke TiS20+ infrarødt kamera

9Hz, 120 x 90 px, temp –20 til 150 °C

Varenr: FLK-TIS20+ 9HZ
Alt. varenr: 8092041
17 180,00

Fluke TiS20+ termokamera

Få den rette kombinasjonen av infrarødt, batterilevetid og analyse.
Enten du inspiserer HVAC-anlegget oppe på taket, undersøker en motor midt inne i fabrikken eller du har låst en eltavle, er du avhengig av at verktøyene dine har evnen og egenskapene du trenger for å gjøre jobben din raskt og uten ekstraturer tilbake til varebilen eller verkstedet. Med termokameraet Fluke TiS20+ har du termografering lett tilgjengelig. Dette termokameraet, som er utviklet for at du skal kunne jobbe raskere og enklere, er det rette verktøyet for

 • elektrikere som jobber i næringsbygg
 • HVAC/R-teknikere
 • vedlikeholdsteknikere

Få kontekst med et bilde som er en kombinasjon av fotografi og termografi.
Kontekst er viktig i termografiering. La Fluke IR-Fusion™ gjøre jobben din enklere ved hjelp av et termografi overlagt et fotografi så du har full oversikt før en utfordring blir et problem. Bare dra fingeren over skjermen for å justere IR-nivået. Enten du finner skjevlast i bryterutstyr eller inspiserer et ventilasjonsanlegg, hjelper Fluke TiS20+ deg med å oppdage feil raskt.

Den hittil lengste batterilevetiden for et av Flukes termokameraer
TiS20+ kan holde det gående i to hele skift uten pause, med en batterilevetid på over 16 timer. Du trenger ikke å ta med ekstra batterier eller ha med deg lader når du går en inspeksjonesrunde eller inspiserer systemer. Du vet at du kan alltid stole på at dette termokameraet gjør jobben sin.

Du jobber hardt hele dagen, og det skal verktøyene dine også kunne gjøre.
Du har ikke råd til at termokameraet svikter på grunn av omgivelsene. Du kan sove godt om natten når du vet at kameraet takler alle utfordringer i løpet av dagen.

 • falltestet fra 2 meters høyde
 • vannbestandig (IP54)
 • støvbestandig (IP54)

Slutt å sortere, begynn å analysere med Fluke Connect Asset Tagging.
Unngå å bruke mange timer ved datamaskinen på å organisere termografiene dine, la Asset Tagging gjøre jobben for deg. Aldri mer «dra og slipp» eller omdøping av filer på kontoret, bare skann en QR-kode på utstyret og ta termografier, så blir de automatisk sortert etter utstyr. Begynn å bruke tid på å analysere bilder og lage rapporter fremfor å sortere filene en om gangen.


Få mest mulig ut av TiS20+ med PC-programmet Fluke Connect™. Opprett profesjonelle rapporter i løpet av minutter, samtidig som du innhenter helradiometriske data til støtte for vedlikeholdsprogrammet ditt.

 • Rediger og optimaliser bilder.
 • Kombiner termografier og fotografier for enklere analyse.
 • Lag detaljerte rapporter.
 • Få tilgang til termografier fra skylager.
 • Organiser bilder, og finn dem igjen, etter utstyr, alvorlighetsgrad og tittel.